Vi sponser LA MAIN TENDUE 56 og Antoine Lepioufles maratonløp

Antoine deltar på Nantes Marathon i Frankrike hvor han har samlet et team for å gjennomføre løpet. Målet er å fullføre løpet og, via sponsorer, samle inn penger til den ideelle organisasjonen La Main Tendue 56. 

Baldertech er sponsor, og målet er å få samlet inn nok til at Antoine kan få montert en robotarm på rullestolen sin som kan være til god hjelp i hverdagen for ham.

Balder 2024 oppdateringer

Vi fortsetter å utvikle Balderstolene med funksjoner som vi vet vil bli satt pris på av våre brukere. 
Vi kan nå tilby frem- og tilbakefunksjon på setet slik at det kan kjøres frem elektrisk 15cm. Dette er en meget anvendelig funksjon for å finne en optimal stilling når stolen skal brukes som bilsete på førerplass, og ellers også når man ønsker å komme godt inntil bordet eller arbeidspulten.

Løsningen er selvfølgelig krasjtestet og godkjent for bruk i bil med dockingfeste.

Balder 2023 oppdateringer

Vi har gjort noen oppdateringer som vi tror dere vil like!
- Minnefunksjon på seteposisjoner som du selv kan lagre og oppdatere ved behov.
- Nye stillegående aktuatorer med mer krefter.
- Forbedret tiltfunksjon på våre ståstolmodeller, nå kan den tiltes bakover til over 25 grader!

En spesialtilpasset seterygg blir til

Vi har all ekspertise og produksjon i eget hus, dette gjør at kan vi lage alle former for tilpasninger for at du skal få en løsning som passer akkurat deg. På videoen vises noen steg i prosessen for å lage en spesialtilpasset seterygg.

REHACARE 2023

Vi hadde egen stand på REHACARE i fjor da vi ønsket å vise frem våre siste oppdateringer på Balderstolene, og dette ble lagt merke til da stolen stod og gikk i sekvens mellom lagrede seteposisjoner. Det var mye trafikk på vår stand alle dagene, så dette var moro!